witte kanjers

De Zwitserse Witte Herder is een hond die alles in zich heeft om op slag verliefd op te worden!  Eén blik is vaak al voldoende om doordrongen te worden van hun vriendelijke persoonlijkheid, hun knappe verschijning en opgeruimde levendigheid.

Het hebben van plezier dragen ze graag uit, een karaktereigenschap waarmee ze hun baasjes uitnodigen om ook actief met ze bezig te zijn. Want naast lief, leuk en gezellig blijven het slimme herdershonden die zowel lichamelijk als geestelijk van een uitdaging houden. Dat maakt ze erg geschikt voor verschillende takken van hondensport zoals gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, speuren en allerlei variaties daarvan.

 

 

Ook zien we dat de Zwitserse Witte Herder steeds vaker wordt ingezet als reddingshond, hulphond, blindengeleidehond, therapiehond of alarmhond. Maar bovenal is de Zwitserse Witte Herder een hond die zijn mand graag bij zijn familie in huis heeft staan, van knuffelen en wandelen houdt en vaak te porren is voor een spelletje. Kortom, een vriend voor het leven.ZWITSERSE WITTE HERDER

BERGER BLANC SUISSE

WHITE SWISS SHEPHERD

WEISSE SCHÄFERHUND

CONTACT: 

info@witjeswereld.nl

Mieddyk 2

9036 LD Menaam

mobiel: 06 29004535 
laatste update: 15-01-2023