puppykinderen

De pups groeien bij ons op in huis. Eerst vertoeven zij in de veiligheid van de werpkist en alleen hun moeder. Elke week wordt hun wereld een stapje groter gemaakt om uiteindelijk los door huis te kunnen banjeren en kennis te maken met de andere huisgenoten. Vier poezenbeesten, konijntjes, en mevrouw de huiskip. Zij komt graag altijd even buurten. Als het weer het toelaat kunnen de pups naar buiten de tuin in. Er zullen veel kinderen over de vloer komen om te puppyknuffelen en ook grote mensen natuurlijk.

 

In de zevende week zal er een karaktergedragstest met de pups worden gedaan. Dit gebeurt op een vreemde locatie buitenshuis. Hiervan wordt een kort verslag gemaakt. De pups worden regelmatig ontwormd, ingeënt en nagekeken door de dierenarts en krijgen een Europees dierenpaspoort. De Raad van Beheer komt langs om de pups te chippen, neemt wangslijm af voor het DNA-afstammingsprofiel en verzorgt een FCI-stamboom. 

 

 Kortom, de pups maken al van alles mee in hun korte leventje voordat ze naar hun nieuwe huis gaan. Zo kunnen ze met een goede start verder het socialisatieproces in om met hun nieuwe baasjes de wereld te ontdekken.
ZWITSERSE WITTE HERDER

BERGER BLANC SUISSE

WHITE SWISS SHEPHERD

WEISSE SCHÄFERHUND

CONTACT: 

info@witjeswereld.nl

Mieddyk 2

9036 LD Menaam

mobiel: 06 29004535 
laatste update: 15-01-2023