puppykinderen

De pups groeien bij ons op in huis. Eerst vertoeven zij in de veiligheid van de werpkist en alleen hun moeder. Elke week wordt hun wereld een stapje groter gemaakt om uiteindelijk los door huis te kunnen banjeren en kennis te maken met de andere huisgenoten. Vier witte poezenbeesten, konijntjes, en mevrouw de huiskip. Zij komt graag altijd even buurten. Als het weer het toelaat kunnen de pups naar buiten in de puppyren op het terras. Er zullen veel kinderen over de vloer komen om te puppyknuffelen en ook grote mensen natuurlijk.

 

In de zevende week zal er een karaktergedragstest met de pups worden gedaan. Dit gebeurt op een locatie buitenshuis. De pups worden ontwormd, ingeënt en nagekeken door de dierenarts. Ze worden gechipt, krijgen een FCI-stamboom, een Europees dierenpaspoort en een DNA-profiel mee. 

 

 

Kortom, de pups maken al van alles mee in hun korte leventje voordat ze naar hun nieuwe huis gaan. Zo kunnen ze met een goede start verder het socialisatieproces in met hun nieuwe baasje om de wereld te ontdekken.nestjes