fayla of viva flora's happiness

  Van het nestje van Flora & Asswan was ik gelijk helemaal verliefd op één pupje. Hoe kan het ook anders. Fayla heb ik haar genoemd. Ze was een rustige pup met een superlief karakter dat ze van haar vader heeft geërfd. Gek met kinderen, konijnen en op de buurman. Die kreeg altijd steevast een dikke lebber van haar. Het waaks zijn liet ze liever aan haar moeder over. Kortom een échte gezinshond.

 

Ik had besloten om Fayla aan te houden om zo een eigen bloedlijn te gaan starten. Het was de bedoeling dat ze twee nestjes zou krijgen en dat ik van het laatste nestje weer een pupje zou aanhouden. Deze zou dan in een gastgezin worden geplaatst.

 

Jammer genoeg liep het allemaal anders. Fayla ontwikkelde een lichte vorm van Demodex (puppymijt) en hoewel dat heel goed te verhelpen was, zou het toch in de toekomst een risico kunnen gaan vormen als zij een nestje zou krijgen. Dikke pech. Er is toen van afgezien om met haar een nestje te fokken. Omdat moeder Flora erg over haar bleef moederen waardoor Fayla weinig tot eigen ontwikkeling kwam heb ik Fayla uiteindelijk herplaatst. Ze heeft een forever home gevonden bij mensen met een gouden mandje.
gezondheid fayla

11 juni 2010

vacht: langstok, schoft 63 cm, HD: A / 40 / 0, o.a, ED: vrij, MDR1: vrij +/+

 

ouders:

♀ Viva Flora vom Terlüner Schloss (Flora)

♂ Alkoomie vom Terlüner Schloss (Asswan)

fokker: Inka Natascha Kamstra

ZWITSERSE WITTE HERDER

BERGER BLANC SUISSE

WHITE SWISS SHEPHERD

WEISSE SCHÄFERHUND

CONTACT: 

info@witjeswereld.nl

Mieddyk 2

9036 LD Menaam

mobiel: 06 29004535 
laatste update: 15-01-2023