gastenboek

Commentaren: 4
 • #4

  Ina en Arnold (woensdag, 04 mei 2022 12:59)

  Wij hebben op 24 april Sven (pupje blauw) gehaald. Hij komt uit het nest van Lola x Avalon. We werden heel gastvrij ontvangen en hebben duidelijke uitleg gehad van Natascha. Ze heeft veel kennis en weet goed de pups met de nieuwe baasjes te combineren. Wij zijn heel blij met Sven en mochten hem meteen mee nemen. Arnold en ik zijn blij dat we Sven bij deze fokker hebben gehaald. Hij is goed gesocialiseerd, gezond en opgegroeid in huis. Natascha bedankt voor de informatie en dat we jullie "favorietje" mee mochten nemen. We hopen nog heel lang van hem te genieten.

 • #3

  Dennis en Sanne (dinsdag, 03 mei 2022 13:54)

  Sinds een week hebben wij pupje Kjeld (groen) van Team Olympic (Lola x Avalon) mogen verwelkomen. Wij hebben hem Boazz genoemd. We zijn onder de indruk hoeveel kennis Natascha heeft, hoe betrokken ze is bij de pups, maar ook heel kritisch kijkt naar het karakter van de pups. Zo kwamen we twee keer langs om te zien welke pup echt het beste bij ons, maar ook bij onze drie dochters paste. De pups zijn gezond, goed gesocialiseerd en groeien op in huis en tuin. Ook Lola is een fantastisch lieve hond, ook voor onze kids! Natascha is laagdrempelig te benaderen bij vragen, heel fijn. Wij zijn erg blij dat Boazz bij ons woont, hij is perfect voor ons. Bedankt Natascha!

 • #2

  Karin van der Meer (zaterdag, 23 april 2022 09:09)

  Ik heb sinds december een reutje Yoi Hiro of Viva Flora's happiness, zoon van Avalan Exa of the heart of Lothian en Noa Girl of Viva Flora's Happiness. We hebben hem Joey genoemd. Het is een hele fijne hond. Hij heeft een geweldig karakter en is prachtig om te zien.

 • #1

  Alma Groot (zaterdag, 23 april 2022 08:57)

  We hebben een prachtige sociale pup van je. Super blij mee. Topfokker!!!

ZWITSERSE WITTE HERDER

BERGER BLANC SUISSE

WHITE SWISS SHEPHERD

WEISSE SCHÄFERHUND

CONTACT: 

info@witjeswereld.nl

Mieddyk 2

9036 LD Menaam

mobiel: 06 29004535 laatste update: 26-04-2022