hoe het begon...

Ik ben Natascha en woon met mijn zoon Finn & de beestenboel in een 'smûk' watersportdorpje onder de rook van Leeuwarden in het mooie Friese land.

 

Het was 1995, het Vondelpark in Amsterdam waar ik mijn eerste Witte Herder ontmoette en ik wist gelijk... later als ik groot ben dan wordt het zo'n eentje. Ik ben toen direct doorgelopen naar de boekenwinkel op Het Spui en daar trof ik het boekje aan van Ruut Tilstra, de Amerikaans-Canadese Witte Herder dat net uit was. Gekocht natuurlijk. Het heeft nog vele jaren mogen duren, maar in 2006 kwam daar Flora. Een mooi, slank vrouwelijk type hond met een spierwitte langstokvacht.


 

Omdat ik inmiddels was aangestoken met het bekende witjesvirus leek het mij een leuk idee om met Flora een nestje te gaan doen. Met de fokster van Flora, Linda Oosterom was ik bevriend geraakt. Zij heeft mij geholpen met alle ins en outs van het fokken. Ik ben aangesloten bij de Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland en fok volgens de eisen van deze rasvereniging.

De pups hebben dan ook allemaal een stamboom, een DNA profiel, zijn gechipt en krijgen een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Uiteraard krijgt u van mij een puppypakket mee. Zo kunt u met een gerust hart beginnen aan het nieuwe avontuur van een pup in huis.

 

Mensen die serieus interesse hebben nodig ik van harte uit bij mij thuis voor een kennismaking.